Membincangkan isu masyarakat Malaysia
Random header image... Refresh for more!

Rahsia Mudah Menjana 1000 Pelawat Sehari

PANGGILAN TERAKHIR!!!

KURSUS RAHSIA MENJANA MINIMUM 1000 PELAWAT SETIAP HARI KE LAMAN WEB ANDA DENGAN EFEKTIF,

HANYA DALAM MASA SETAHUN!

SANGAT MUDAH! MODAL RENDAH! SEMUA BOLEH LAKUKANNYA!

22 Oktober 2011 (Sabtu) 9 pagi – 5 petang di Dewan Kuliah 2, Fakulti Sains Komputer &  Teknologi Maklumat, Universiti Malaya, Kuala Lumpur

http://bit.ly/pelawatweb

Klik Untuk Peta Kampus UM di SINI

WEBSITE UNTUK 100 PESERTA TERAWAL AKAN DISENARAIKAN DI DALAM KL-TODAY.COM SEBAGAI RAKAN UNTUK SELAMA 3 BULAN


Matlamat utama kursus ini adalah untuk berkongsi pengetahuan dan pengalaman mengenai penggunaan medium internet secara praktikal sebagai satu cara untuk memperkenalkan imej organisasi dan memasarkan produk dan perkhidmatan dengan cara yang berkesan. Fokus kursus ini adalah untuk mempelajari teknik-teknik berkesan bagi menarik dan meningkatkan jumlah pelawat yang besar ke dalam laman web yang dimiliki di samping menjana pendapatan melalui strategi-strategi yang tepat dengan penggunaan kos pelaburan yang rendah.

Apa yang akan dipelajari oleh para peserta selepas kursus?

1.        Peserta akan mengetahui kaedah-kaedah untuk memulakan perniagaan di internet dan pengenalan organisasi dengan kos yang rendah dan percuma.

2.      Mengetahui teknik-teknik promosi yang ada dan sesuai bagi memperkenalkan produk dan perkhidmatan di internet seperti laman-laman sosial Facebook, search engine, forum, pengiklanan banner , emel, sistem SMS dan lain-lain lagi.

3.      Mengetahui strategi-strategi berkesan untuk meningkatkan jumlah pelawat harian ke laman web anda di antara 100 ke 1000 orang sehari di dalam masa yang singkat.

4.      Meningkatkan persaingan agenda perniagaan dan organisasi anda melalui sistem ranking di Alexa ,Page Rank dan lain-lain lagi.

5.      Mengetahui apa yang wajar dibuat dan tidak dibuat bagi memastikan laman web anda terus digemari ramai dan bertahan lama.

Siapa yang wajar menyertai kursus ini?

1.        Usahawan perniagaan yang mengkhusus secara online

2.      Pegawai perhubungan awam dan dari jabatan pemasaran syarikat yang mempunyai laman web organisasi dan perniagaan untuk memperkenalkan syarikat

3.      Para pelajar dan siswa  yang mahu menceburi perniagaan atau meninjau peluang ilmu

SELEPAS KURSUS, PASTIKAN ANDA MENGETAHUI  JAWAPAN UNTUK SEMUA PERSOALAN DI BAWAH INI.

-          Bagaimana Facebook dan Google membantu memperkenalkan organisasi dan  perniagaan?

-          Rahsia mencapai ranking Alexa dunia di bawah 500,000 dan di bawah 10,000 di Malaysia dalam masa setahun dengan pelaburan rendah

-          Bagaimana memperolehi pelawat di antara 100 ke 3000 sehari dalam masa singkat?

-          Bagaimana sistem SMS Bulk membantu? SMS Bulk atau Email Blaster?

-          Mengetahui laman-laman web yang sesuai untuk mengiklan banner dan membawa masuk pelawat ke laman web anda

-          Rahsia untuk mengumpan dan menarik pelawat ke laman web anda tanpa menggunakan apa-apa sistem berkaitan SEO yang memerlukan modal yang besar

KENALI PERUNDING ANDA

Perunding  kursus ini iaitu Shaharul Shafie merupakan pengasas kepada laman web berita dan maklumat kl-today.com.Laman web ini hanya menggunakan modal sebanyak RM100 sahaja untuk mencapai kedudukan sekarang. Laman KL-Today pernah mencapai kedudukan terbaik di dalam Alexa Ranking dunia di bawah 200,000 dan di Malaysia di bawah 1,000 hanya kurang dari 8 bulan beroperasi.Kedudukan KL-Today.com yang dicapai dalam masa yang singkat ini tidak perlu menggunakan apa-apa jenis sistem berkaitan SEO. KL-Today.com juga memperolehi purata pelawat harian di antara 1000 ke 3000 sehari. Fanpage KL-Today.com di Facebook hampir mencecah 5000 orang. Shaharul adalah perunding sistem maklumat perniagaan dan pendidikan berasaskan perkhidmatan teknologi maklumat.  Beliau juga banyak memberikan kursus professional seperti konsep penyelesaian masalah dalam organisasi, pengurusan modal insan dan pembangunan diri kepada para pekerja di sektor awam dan swasta. Beliau kini sedang mengikuti pengajian Doktor Falsafah dalam Teknologi Maklumat di Universiti Malaya.


YURAN KURSUS

RM100 seorang untuk 15 peserta TERAWAL.HUBUNGI SEKARANG!

Pengiklan KL-Today.com RM100/seorang

Pelajar RM80/seorang

Individu RM100/seorang

Daftar selepas 19 Okt * RM150/seorang

Pakej Istimewa:  Bayar untuk 5 peserta, PERCUMA 1 tempat

Jamuan makan akan disediakan untuk para peserta

*Tertakluk kepada baki tempat yang ada di dalam dewan

Sila buat bayaran secara tunai atau cek kepada KLToday Communication Network. Bayaran secara tunai di pejabat ataupun pemindahan secara online ke akaun Maybank KLToday Communication Network di 562768205355. Selepas bayaran dibuat, resit akan diemelkan kepada anda.

Sila SMS atau hubungi pejabat 03-67334794/017-3585200/019-6949364ntuk menempah tempat anda. Atau emel ke kltoday_ad@yahoo.com. Pastikan berikan NAMA PENUH, NO. TELEFON, ALAMAT EMEL (sekiranya SMS) DAN PENGESAHAN PEMBAYARAN.

CABUTAN BERTUAH HADIAH-HADIAH BERNILAI RM1000 SEMASA PROGRAM