Membincangkan isu masyarakat Malaysia
Random header image... Refresh for more!

Bubar parti, DAP tak mahu layan

SHAH ALAM – Parti komponen PR, DAP tidak mahu melayan desakan badan bukan kerajaan (NGO) yang menggesa agar parti itu dibubarkan. “Saya tak mahu layanlah (gesaan bubar parti),” kata Setiausaha Pengelolanya, Anthony Loke Siew Fook ketika dihubungi Sinar Harian Online, hari ini.

Semalam, Kementerian Dalam Negeri (KDN) digesa memecat Pengarah Ketua Pendaftaran Pertubuhan (ROS), Mohammad Razin Abdullah susulan kegagalan menyelesaikan isu berkaitan DAP dan membubarkan parti itu.

- Cecair Perangsang Isteri Paling Hebat Untuk Atasi Masalah Isteri Dingin Dengan Suami Dalam Masa 10 Minit Sahaja Selepas Guna!…
- Cerahkan Puting, Tempat Sulit Wanita, Celah Paha & Ketiak Dalam Masa 3 Hari Sahaja. Hebat Dan Berkesan!…
- Hormon Wangi Pemikat Lelaki No #1 Paling Berkuasa Di Dunia Kini Di Malaysia. Dapatkan Sekarang Juga!…

Ketika ditanya tentang perkembangan status Jawatankuasa Eksekutif Pusat (CEC) DAP, Anthony meminta agar ia dirujuk kepada KDN dan ROS.

“Itu kena tanya KDN dengan ROS lah,” katanya.

Sebelum ini, ROS tidak mengiktiraf ahli Jawatankuasa Kerja Pusat CEC DAP yang dilantik dalam pemilihan pada 15 Disember 2012 ekoran pertikaian yang berlaku selagi siasatan masih berjalan.

- Alat Besarkan, Kuatkan, Panjangkan Alat Lelaki No #1 Paling Laris Di UK. Kini OFFER 50% Di Malaysia!…
- Vimax Original Kanada Dari Myidaman. 300% Pemulangan Wang Kalau ANDA Beli Vimax Yang Palsu Dari Kami!!…

- Rawat Masalah Ketegangan & Mati Pucuk Suami Dengan Mudah, Pantas & Berkesan. Berusahalah Untuk Kebahagiaan!!..

Isu pemilihan CEC parti berkenaan menimbulkan keraguan kerana didakwa wujud penyelewengan oleh ahlinya sendiri apabila DAP dikatakan gagal memberikan notis kepada 753 delegasi yang merupakan ahli sah dan layak mengundi pada hari tersebut.