Membincangkan isu masyarakat Malaysia
Random header image... Refresh for more!

Hak Kiki Untuk Sertai Mana-Mana Pertubuhan

KUANTAN: Keputusan Siti Fairrah Ashykin Kamaruddin, yang juga dikenali sebagai Kiki untuk menyertai Perkasa adalah haknya, kata mangsa buli jalan raya, Sim Siak Hong (Uncle Sim). Siak Hong, 68, berkata dia menyedari perkembangan terkini itu tetapi tidak mahu membuat ulasan lanjut kerana ia adalah sesuatu yang peribadi.

“Terdapat kebebasan di negara ini. Dia boleh mengambil bahagian atau menyertai mana-mana organisasi yang dia mahu.

– Wangian Hormon Pemikat Wanita No #1 Paling Berkuasa Untuk Memikat. Hasil Penemuan Morgan Labs Russia. Memikat Wanita Dalam Sesaat!…
– Jus Kekal Dara Jadikan Isteri Kembali Rapat, Ketat, Padat, Sendat & Tambah Nikmat Hanya Dalam 7 Hari Sahaja! …

“Kami belum pernah berjumpa atau bercakap sejak dia dijatuhi hukuman oleh mahkamah tetapi saya akan terus berdoa untuk kesejahteraan dirinya.

“Seluruh episod sudah tamat dan tidak perlu diungkit kembali untuk perbincangan,” katanya ketika dihubungi, Jumaat.

Pada Khamis, dilaporkan bahawa Perkasa Selangor telah mengumumkan Siti Fairrah, 30, sebagai salah seorang daripada ahli terbaharunya dengan memuat naik gambar wanita itu memegang kad dan sijil keahlian bersama-sama dengan seorang lagi anggota baharu, di laman Facebook Perkasa Selangor.

– Minyak Urut Lelaki Paling Berkesan Untuk Saiz, Naikkan Urat Jadi Perkasa Dan Tahan Lama!…
– Mens Delay Spray Berkesan Untuk ANDA Tahan Lama Sehingga 2 Jam Selepas 15 Minit Penggunaannya. Diskaun RM30. Tempoh Terhad! …

Pada 22 Julai, Siti Fairrah, telah dikenakan denda RM5,000 selepas dia mengaku bersalah dengan sengaja melakukan kerosakan kepada kereta Toyota Corolla yang dipandu oleh Siak HOng di tempat letak kereta UTC, Jalan Sekilau, dekat sini.

Dia juga telah diarahkan oleh Mahkamah Sesyen untuk melakukan kerja komuniti 240 jam sebagai hukuman bagi kesalahan itu.